Poliklinische zorg KNO vanaf september op locaties ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk

16 augustus 2016

Het specialisme KNO biedt vanaf september poliklinische zorg aan op de locaties ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk. De polikliniek op de locatie ETZ TweeSteden is vanaf dan gesloten. Per 1 januari 2017 worden operaties enkel op de locaties ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk uitgevoerd.

Door op twee locaties dagelijks alle zorg te bieden voor de keel, neus en oren, bieden wij onze patiënten laagdrempelige en uitstekende zorg. Samen met de arts bepaalt de patiënt op welke locatie hij of zij behandeld wordt. Voorop staat dat patiënten hun eigen arts behouden en kunnen rekenen op goede zorg. De KNO-artsen werken op beide locaties.

Door op twee locaties dagelijks alle zorg te bieden voor de keel, neus en oren, bieden wij onze patiënten laagdrempelige en uitstekende zorg.

Locatie ETZ Elisabeth

Locatie ETZ Elisabeth wordt de hoofdlocatie. Hierbij volgen we de recentelijke verhuizing van de Kinderafdeling naar locatie ETZ Elisabeth. De lijnen zijn kort met specialismen zoals de MKA-chirurgie, Neurologie, Kindergeneeskunde en Plastische Chirurgie.

Locatie ETZ Waalwijk

Ook op locatie ETZ Waalwijk vindt dagelijks een spreekuur plaats. De locatie ETZ Waalwijk is aantrekkelijk voor onze patiënten door de gunstige ligging, de kleinschaligheid, de korte loopafstanden en gratis parkeergelegenheid. Vanaf stadswijk Tilburg Reeshof ben je sneller in Waalwijk dan op de locatie ETZ Elisabeth.

Operaties

Operaties aan de keel, neus en oren vinden tot 1 januari 2017 plaats op zowel locatie ETZ TweeSteden, ETZ Elisabeth als ETZ Waalwijk. Vanaf 2017 vinden alleen nog operaties plaats op locatie ETZ Elisabeth en locatie ETZ Waalwijk, waarbij de complexere operaties gebeuren op de hoofdlocatie ETZ Elisabeth.