Paasbingo biedt patiënten afleiding

23 maart 2016

We houden veel activiteiten voor patiënten die langere tijd in het ziekenhuis verblijven. Zo hield de activiteitenbegeleiding deze week op locatie TweeSteden een paasbingo voor patiënten. Organisator Rita Daniëls: “We bieden patiënten zo enige afleiding, ze kunnen even gezellig bij elkaar zijn.”

De deelnemers aan de bingo waren vooral oudere patiënten, die graag een ochtend op een andere plek dan de verpleegafdeling verblijven. Mevrouw De Jong is erg enthousiast over het initiatief. “Ik zat vroeger elke woensdag bij de bingo. Mijn kleinkinderen noemen me ook wel bingo-oma”, lacht ze. Verzorgers konden de patiënten opgeven voor de bingo. “We halen de patiënten op en brengen ze na afloop weer terug naar de afdeling”, legt Rita uit.

Paasdecoratie

Op donderdag 24 maart is er nog een paasactiviteit. Patiënten kunnen dan om 10.30 uur in de activiteitenzaal op de tweede verdieping van locatie TweeSteden paasdecoraties komen knutselen.

Paasbingo biedt patiënten afleiding