NLdoet: grote schoonmaak Stilteruimte

15 maart 2016

In het kader van NLdoet maakten vier vrijwilligers afgelopen vrijdag de Stilteruimte van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ), locatie Elisabeth, grondig schoon. “We gaan kijken of we dit vaker door vrijwilligers kunnen laten bijhouden. Ze doen het zo goed!”, zegt geestelijk verzorger Ine Bertens.

Het ETZ gaf de Stilteruimte op als klus voor NLdoet. De reguliere schoonmakers komen hier vaak niet aan toe, terwijl een grondige schoonmaak veel voor de ruimte doet.De vrijwilligers, allen werkzaam bij schoonmaakbedrijf Asito, hebben onder meer de kaarsjeshoek, de muren en het tapijt onder handen genomen.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 stonden in het teken van NLdoet. Deze organisatie zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. NLdoet laat samen met het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve burgers in de samenleving zijn. Via de website nldoet.nl waren dit jaar 90234 klussen aangeboden.

Vrijwilligers doen een grote schoonmaak in de Stilteruimte