Mammateam nodigt (ex-) borstkankerpatiënten uit

9 oktober 2015

Bingo, muziek en een hapje en drankje. Het Mammateam van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis zet zijn patiënten in het zonnetje tijdens de oktober Borstkankermaand. Alle (ex-) borstkankerpatiënten van het ziekenhuis zijn welkom voor een gezellige middag.

In Nederland krijgt een op de acht vrouwen de diagnose borstkanker. De behandeling van deze ziekte is intensief en heeft grote impact. Het is na de behandeling soms lastig om de draad van het alledaagse leven weer op te pakken. Het ziekenhuis wil deze patiënten een leuke middag aanbieden.

Het ETZ-mammateam

Lotgenoten

Naast ontvangst met koffie en thee is deze middag ook bedoeld voor  lotgenotencontact. Het is niet alleen een leuke middag, maar ook een kans om ervaringen uit te wisselen. De middagen vinden op twee verschillende dagen plaats op de locaties St.Elisabeth en TweeSteden Tilburg. Voor de locatie St. Elisabeth is dit in de aula op donderdag 29 oktober en voor de locatie TweeSteden in het auditorium op maandag 9 november.

Aanmelden

Tijdens de middag wordt koffie en thee geschonken, krijgen deelnemers ‘iets lekkers' bij hun drankje en is er een bingo met leuke prijzen. De middag begint op beide locaties om half twee en duurt tot vijf uur. Geïnteresseerden kunnen zich voor locatie St. Elisabeth aanmelden via: mammacare@elisabeth.nl of via telefoonnummer: (013) 539 33 51. Voor de locatie TweeSteden Tilburg bij voorkeur via: mammacare@tsz.nl of - als mailen voor belangstellenden geen optie is - telefonisch via: (013) 465 55 80.