Cardioloog Widdershoven weer ‘Docent van het jaar’

1 oktober 2015

De aan het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis verbonden Prof. dr. Widdershovencardioloog Jos Widdershoven is voor de derde maal op rij benoemd tot ‘Docent van het jaar'. Deze onderscheiding is wederom toegekend door de Masterstudenten Medische Psychologie van Tilburg University.

De uitverkiezing werd woensdag 30 september bekendgemaakt, bij de uitreiking van de diploma's aan de Masterstudenten. Prof. dr. Widdershoven ontving direct na de melding een oorkonde en een mooi boeket. De studenten waren vooral onder de indruk van zijn kennis, wijze van doceren alsmede zijn contact met en betrokkenheid bij de patiënten. “Wij feliciteren Jos van harte met dit prachtige succes en we zijn blij dat we zo'n uitstekende docent in ons midden hebben.”