Mensen met NAH ontmoeten elkaar bij Café Brein

7 mei 2015

Café Brein is het trefpunt voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden. De eerstvolgende editie van Café Brein vindt plaats op donderdag 21 mei, van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum De Poorten, Hasselstraat 194 in Tilburg.
Café Brein
 Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging door bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing, ongeval of hersentumor. Bij Café Brein staat altijd een gespreksonderwerp centraal, waarbij ruimte is voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Thema deze keer is: vakantie en Niet-Aangeboren Hersenletsel.

Café Brein wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Meer informatie

  • GGZ Breburg, Jan van Laarhoven, telefoon: 088-0162400
  • MEE regio Tilburg, Annelies van der Laan, telefoon: 013-5424100
  • Thebe, Gerda Oostenrijk, telefoon: 06-13645204