Digitale leestafel op de Spoedeisende Hulp

23 april 2015

Wachten is nooit leuk, zeker niet als je halsoverkop naar de Spoedeisende Hulp (SEH) in het ziekenhuis moet. Meestal heb je dan niet een krant, boek of tablet meegenomen om de tijd een beetje te doden. Daar heeft het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis nu iets op bedacht: een digitale leestafel.

In de wachtruimte van de SEH op de locatie St. Elisabeth kunnen bezoekers en patiënten sinds kort gebruikmaken van een lange tafel met vier touch screen beeldschermen. Patiënten en bezoekers kunnen op deze schermen surfen, filmpjes bekijken, spelletjes spelen en digitale tijdschriften en kranten lezen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich hiermee vermaken. Ook staat op de schermen nuttige informatie over het ziekenhuis.
Binnenkort wordt door het bedrijf KwS Touch ook een digitale leestafel geplaatst in de wachtruimte SEH op de locatie TweeSteden Tilburg.

De beeldschermen kunnen heel gemakkelijk met de vingers worden bediend.