‘Alles uit de kast’ voor het Ronald McDonald Huis

6 maart 2015

Kleding inleveren voor het goede doel: dat kan vanaf nu bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Het Ronald McDonald Huis heeft sinds kort kledingcontainers geplaatst op de locaties Elisabeth en TweeSteden van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Voor elke kilo ingezamelde textiel gaat 0,25 euro naar het Ronald McDonald Huis in Tilburg.

De Ronald McDonald container van locatie Elisabeth is te vinden bij de ingang aan de achterzijde van het ziekenhuis. Locatie TweeSteden heeft de container geplaatst bij de personeelsingang en in Waalwijk is de container te vinden bij de fietsenstalling van het personeel.

Het Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van ernstig zieke of gehandicapte kinderen. Ouders, broertjes en zusjes van patiëntjes kunnen daar logeren tijdens de behandeling. De verblijfsduur van de ouders in het huis is meestal lang.