Oriëntatieavond Livive

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 7 december 2016 - 19:00
Tot: 7 december 2016 - 21:30

In het eerste trimester van de zwangerschap is er voor de zwangere vrouw en haar partner een oriëntatie-avond. Bij het intakegesprek in het begin van de zwangerschap word je hier persoonlijk voor uitgenodigd.

Kraammarkt

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie op de kraammarkt genieten van allerlei leuke babyzaken. Diverse bedrijven, winkeliers en organisaties presenteren hun aanbod op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je kunt hier van 19.00u tot 20.30u terecht.

Rondleiding

Door middel van een rondleiding, waarbij het kraamhotel, de klinische/poliklinische verloskamers en de kraam -en zwangerenafdeling bezocht worden, kun je deze avond ook een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van bevallen binnen Livive.

Wil je mee met de rondleiding dan heb je hiervoor een kaartje nodig. De kaartjes zijn tussen 19.00 en 19.30 uur verkrijgbaar bij de ingang van de aula (route 73).

Babyhartje luisteren

Ook is er is de mogelijkheid om samen met je partner te luisteren naar het hartje van jullie baby. Het individueel luisteren naar het hartje van de baby gebeurt in één van de spreekkamers bij het kraamhotel (route 81). Vlak voor dat je aan de beurt bent kun je plaatsnemen in de lobby van het kraamhotel. Hier word je opgehaald door één van de verpleegkundigen of verloskundigen. Ook hiervoor zijn de kaartjes tussen 19.00 en 19.30 uur te verkrijgen bij de ingang van de aula.

De avond wordt verzorgd door verloskundigen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten van Livive. Zij lopen rond op de kraammarkt en bij de rondleidingen en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

Meer informatie

Deelname is gratis. Voor meer informatie: info@livive.nl.