MuZiek op Zondag met vioolduo

Locatie: ETZ TweeSteden

Van: 19 juni 2016 - 10:30
Tot: 19 juni 2016 - 11:30

De Dienst Geestelijke Verzorging houdt op zondag 19 juni een nieuwe editie van MuZiek op Zondag. Duo Alrisha treedt dan van 10.30 tot 11.30 uur op in het Auditorium van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ), op locatie TweeSteden Tilburg (Dr. Deelenlaan 5). Tijdens dit koffieconcert speelt het vioolduo licht klassieke muziek, van Bach tot Beatles. De toegang is gratis.

Lieke Daniels en Chafik Cherkaoui van Duo Alrisha.

Het in 2013 opgerichte duo bestaat uit violisten Lieke Daniels en Chafik Cherkaoui. Vóór hun debuut als duo speelden ze samen in verschillende orkesten en ensembles in Nederland. Lieke heeft viool gestudeerd in Tilburg en Chafik in Rabat (Marokko). De naam Alrisha is afkomstig van de Arabische naam van een ster in het sterrenbeeld vissen van beide violisten.

Patiënten, bezoekers en belangstellenden worden tussen 10.15 en 10.30 uur ontvangen met koffie en thee. Na het welkomstwoord van geestelijk verzorger John Jacobs begint het optreden van het duo.

MuZiek op Zondag biedt patiënten, hun naasten en bezoekers ontspanning en afleiding. De optredens in het ziekenhuis worden verzorgd door het Impresariaat Kunsten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Dit is een impresariaat voor talentvolle, vaak net-afgestudeerde studenten en fungeert voor hen als een brug naar de podia.