Kraammarkt en rondleiding maart 2018

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 14 maart 2018 - 18:45
Tot: 14 maart 2018 - 20:45

In het eerste trimester van de zwangerschap is er voor de zwangere vrouw en haar partner een oriëntatie-avond. Deze maandelijkse avond van het Moeder- en Kindcentrum (MKC) bestaat uit een kraammarkt en een rondleiding. Op woensdag 14 maart 2018 van 18.45 tot 20.45 uur ben je van harte welkom op locatie ETZ Elisabeth in Tilburg.

Kraammarkt

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie op de kraammarkt genieten van allerlei leuke babyzaken. Diverse bedrijven, winkeliers en organisaties presenteren hun aanbod op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Rondleiding

Tijdens een rondleiding zie je het Kraamhotel en de daarbij behorende geboortekamers en suites, de klinische/poliklinische Verlosafdeling, de Triage- en Zwangerenafdeling en de Moeder- en Kindafdeling. Je kunt deze avond een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van bevallen binnen het Moeder- en Kindcentrum. 

Wil je mee met de rondleiding, dan heb je hiervoor een kaartje nodig. De kaartjes zijn tussen 18.45 en 19.45 uur verkrijgbaar bij de ingang van de aula (route 73). Iedere 10 minuten vertrekt een groep. De rondleiding duurt ongeveer 25 minuten.

De avond wordt verzorgd door verloskundigen en verpleegkundigen van het Moeder- en Kindcentrum. Zij lopen rond op de kraammarkt en bij de rondleidingen en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis informatieavond is niet nodig.

Je kunt samen met je partner gewoon naar ETZ Elisabeth komen, waarna je de kraammarkt kunt bezoeken en even later een kijkje kunt nemen op de verschillende afdelingen binnen het MKC.

Contact met Moeder- en Kindcentrum

ETZ Elisabeth
Aula (route 73)
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC Tilburg
Route

Moeder- en Kindcentrum
ETZ Elisabeth
Route 80
(013) 221 08 00
Website