6 april 2017 - 19:00
Locatie: ETZ TweeSteden

Informatieavond bevallen

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) houdt donderdag 6 april 2017 op ETZ TweeSteden in Tilburg een informatieavond ‘bevallen in het ziekenhuis’ voor zwangere vrouwen. Dit is een gezamenlijke groepsvoorlichting met alle eerstelijnspraktijken, Lunavi Kraamzorg en het ETZ TweeSteden die samenwerken binnen Terra geboortezorg.

Tijdens deze informatieavond krijg je informatie over het bevallen in het ziekenhuis door onder andere een verloskundige en een anesthesioloog. Verder ontvang je allerlei informatie met betrekking tot zaken rondom de bevalling.

Informatiestands

Er zijn diverse informatiestands (onder andere over borstvoeding, kraamzorg, pijnstilling, verzorgingsproducten en dergelijke) die je kunt bezoeken. Ook kun je alvast een kijkje nemen op de afdeling verloskunde, kraam-en couveuseafdeling en kraamhotel Lunavi de Meiboom. Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de zorgeenheid Vrouw en Kind.

Waar?

ETZ TweeSteden, Auditorium, 1e etage.

Tijd?

Op één avond organiseren we tweemaal de voorlichtingsavond. De eerste start om 19.00 uur (zaal open: 18.45 uur), de tweede start om 20.30 uur (zaal open: 20.15 uur).

Aanmelden

Via de website van Terra geboortezorg kun je jezelf (en je partner) aanmelden voor deze voorlichtingsavond: www.terrageboortezorg.nl. Uiteraard is deelname gratis.