Café Brein in Tilburg 22 november 2018


Van: 22 november 2018 - 19:30
Tot: 22 november 2018 - 21:30

Café BreinCafé Brein is een trefpunt voor zowel naastbetrokkenen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor mensen met een NAH, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing ongeval of, hersentumor en dergelijke.

Café Brein wordt vormgegeven door: MEE regio Tilburg, Thebe  en GGZBreburg. Iedere café avond staat er een onderwerp centraal en is er ruimte voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Thema: ervaringen uitwisselen

Regelmatig merken wij op de avonden van Café Brein dat het hebben van eigen inbreng, het uitwisselen van ervaringen, belangrijk voor u is: je gesteund voelen, herkenning en erkenning te vinden, een ander kunnen helpen met jouw verhaal, hoe jij weer verder bent gekomen in je eigen proces of waar je juist tegenaan loopt.

We hebben er daarom voor gekozen om de laatste Café Brein-avond van dit jaar geen spreker uit te nodigen, maar met elkaar in gesprek te gaan. Je kunt je eigen verhaal doen, jouw dilemma voorleggen of gewoon luisteren naar de ander. Zoals altijd is iedereen welkom, zowel mensen die getroffen zijn door een NAH als naastbetrokkenen.
Yvonne en Gerda zullen de avond in banen leiden, graag tot dan.

Locatie

Café Brein vindt plaats in Multifunctioneel Centrum “de Poorten”, Hasseltstraat 194,  5046 LP Tilburg. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding binnenlopen.
De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Café Brein wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Meer informatie

  • MEE regio Tilburg, Annelies van der Laan, tel. (013) 542 41 00.
  • Thebe Thuisbegeleiding, Gerda Oostenrijk, tel. (06) 1364 5204.
  • GGZ Breburg, Yvonne Maas, tel. (088) 016 24 00

Kijk ook op onze website!

Volgende data Café Brein in 2019

  • donderdag 31 januari
  • donderdag 28 maart
  • donderdag 6 juni
  • donderdag 12 september
  • donderdag 21 november