Benefietconcert voor Muziekids Studio


Van: 4 maart 2020 - 19:00
Tot: 4 maart 2020 - 21:30

Studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg houden op woensdag 4 maart een benefietconcert. De volledige opbrengst gaat naar de Muziekids Studio in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). 

De vierdejaarsstudenten die zang en musical studeren aan de opleiding Muziektheater zetten zich graag in voor de Muziekids Studio. 
De Studio biedt kinderen, die kort of langdurig in het ETZ verblijven, de mogelijkheid om zelf of samen met andere zieke kinderen muziek te maken, zodat zij even kunnen ontsnappen aan het ziek zijn. Hierdoor wordt het stressniveau verlaagt, het genezingsproces in positieve zin gestimuleerd en worden de zorgen even vergeten. 

Musical repertoire

Tijdens het benefietconcert voert de groep studenten een zeer divers musical repertoire uit. Het wordt een gevarieerde muzikale avond met Koos van den Brekel achter de piano. Het programma bestaat voornamelijk uit duetten en een aantal koorstukken. 
Het benefietconcert vindt plaats om 19.00 uur in de Muziekzaal (A016) van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Kaarten zijn beschikbaar vanaf tien euro via: benefietconcert2020@gmail.com.