Plan je ziekenhuisbezoek met de ziekenhuisplanner

Plan je ziekenhuisbezoekTe veel drukte rond het bed van een patiënt kan gemakkelijk worden voorkomen. Via de website www.ziekenhuisplanner.nl kan een bezoeker zelf de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen en informatie delen via een gezamenlijke agenda.

Zowel bezoekers als patiënten kunnen een online groep starten en anderen daarvoor via e-mail uitnodigen. Samen volgen de gebruikers de opname van een bekende, waarbij ze onder meer een online kalender gebruiken. Zo ziet iedereen van elkaar wie wanneer naar het ziekenhuis gaat. Dat is niet alleen handig voor de bezoeker en het verplegend personeel, maar vooral voor de patiënt.

Dagboek

Naast de agenda bevat Ziekenhuisplanner.nl ook een dagboek. Daarmee vertellen gebruikers elkaar hoe het met de patiënt gaat. De afzender kiest zelf naar wie hij of zij een bericht stuurt, waarop anderen weer kunnen reageren.

Veilig

Ziekenhuisplanner.nl is laagdrempelig. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Uiteraard gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding, zodat de deelnemers zeker zijn van hun privacy. Ook hanteert Ziekenhuisplanner.nl strenge voorschriften voor wat betreft privacygevoelige gegevens binnen de databases van de website.