Eten en drinken ETZ Elisabeth

De Brasserie (restaurant)

Bij restaurant de Brasserie op locatie ETZ Elisabeth kun je terecht voor een hapje en een drankje. Of je nu even rustig wilt zitten met een kop koffie of juist wil genieten van een goede maaltijd, de medewerkers van de Brasserie staan zeven dagen per week voor je klaar.  Alle gerechten worden vers bereid in de moderne open keuken. Je kunt de hele dag terecht voor een assortiment dat varieert van iets lekkers bij de koffie tot een warme maaltijd.

Openingstijden restaurant de Brasserie

  • maandag t/m vrijdag 8.30-20.30 uur. De keuken sluit om 20.00 uur. Let op: vanaf 1 september 2019 sluit de keuken om 19.30 uur.
  • zaterdag, zondag en feestdagen 10.00-20.00 uur. De keuken sluit om 19.30 uur.

Douwe Egberts Café

Juist in een ziekenhuis is het fijn om in een huiselijke omgeving van een kop koffie of thee te genieten. Even bijkomen, een moment voor jezelf. In het Douwe Egberts Café op locatie ETZ Elisabeth is het prettig vertoeven voor iedereen die een moment van ontspanning zoekt. Door ons uitgebreide assortiment cappuccino's, espresso's en andere koffieverleidingen, wordt iedere liefhebber bediend. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte kop koffie. Wij maken gebruik van de allerbeste ingrediënten.

Openingstijden Douwe Egberts Café

  • maandag t/m vrijdag 8.00-17.00 uur