Spatadercentrum Brabant

Spatadercentrum Brabant

In het Spatadercentrum Brabant werken onze ervaren vaatchirurgen, dermatologen, physician assistants en gespecialiseerd verpleegkundigen met de nieuwste behandeltechnieken. Of jouw klachten nu medisch of cosmetisch van aard zijn: je kunt bij ons terecht voor de behandeling van alle soorten spataderen.


Bergland Kliniek TilburgOok de behandeling aan twee benen tegelijkertijd is mogelijk. Met een duplex-onderzoek en een inventarisatie van je klachten stelt een van onze specialisten het best passende behandelplan voor jou op. Samen met speciaal opgeleide zorgprofessionals zorgen wij voor een optimale behandeling van jouw spataderen. Onze spataderzorg is gekeurd met het Vaatkeurmerk sinds 2012.

Wekelijks zijn er spataderspreekuren in de ETZ Bergland Kliniek, gelegen naast het ETZ Elisabeth. Ook is er wekelijks intake in het ETZ Waalwijk. Eventuele behandelingen vinden plaats in het ETZ Elisabeth of ETZ Waalwijk.

Open de film Spataderbehandeling met laser EVLT in YouTube

Wat zijn spataderen?
Verzekering en vergoeding
Afspraak of contact

W.M. de Fijter

Vaatchirurg en longchirurg

Opgeleid tot algemeen chirurg. Daarna opleiding en focus op vaat- en longchirurgie.

M.K. Dinkelman

Vaatchirurg

Vaatchirurg met bijzondere aandacht voor endovasculaire behandelingen. Kwaliteit, innovatie en bovenal patiëntveiligheid!

dr. J.M.M. Heyligers

Vaatchirurg

dr. P.W.H.E. Vriens

Vaatchirurg en chirurg bij kinderen

J.Th. Altena

Dermatoloog

dr. M.C.A. Polderman

Dermatoloog