Spatadercentrum Brabant

Spatadercentrum Brabant

Goed om te weten

Vanwege de sluiting van de Bergland Kliniek per 1 juli 2017 kunt u voor deze zorg terecht op poliklinieken ETZ Elisabeth.

Spatadercentrum

Vanaf 1 juli 2017 vinden in de Bergland Kliniek geen spreekuren en geen behandelingen meer plaats voor spataderen. Patiënten worden uiteraard nog steeds geholpen binnen de poliklinieken Dermatologie en Vaatchirurgie op een van onze andere locaties.

Niet-verzekerde zorg

Nieuwe patiënten kunnen vanaf 1 juli 2017 niet meer terecht voor de niet-verzekerde plastisch chirurgische ingrepen in het ETZ. Ook vinden er vanaf die datum geen consulten meer plaats in de Bergland Kliniek door onze plastisch chirurgen. Voor patiënten die inmiddels al onder behandeling zijn of op de wachtlijst staan, geldt dat zij een afspraak op maat krijgen.


In het Spatadercentrum Brabant werken onze ervaren vaatchirurgen, dermatologen, physician assistants en gespecialiseerd verpleegkundigen met de nieuwste behandeltechnieken. Of jouw klachten nu medisch of cosmetisch van aard zijn: je kunt bij ons terecht voor de behandeling van alle soorten spataderen.

Ook de behandeling aan twee benen tegelijkertijd is mogelijk. Met een duplex-onderzoek en een inventarisatie van je klachten stelt een van onze specialisten het best passende behandelplan voor jou op. Samen met speciaal opgeleide zorgprofessionals zorgen wij voor een optimale behandeling van jouw spataderen. Onze spataderzorg is gekeurd met het Vaatkeurmerk sinds 2012.

Wekelijks zijn er spataderspreekuren in het ETZ Elisabeth. Ook is er wekelijks intake in het ETZ Waalwijk. Eventuele behandelingen vinden plaats in het ETZ Elisabeth of ETZ Waalwijk.

Open de film Spataderbehandeling met laser EVLT in YouTube

Wat zijn spataderen?
Verzekering en vergoeding
Afspraak of contact

W.M. de Fijter

Vaatchirurg en longchirurg

Opgeleid tot algemeen chirurg. Daarna opleiding en focus op vaat- en longchirurgie.

M.K. Dinkelman

Vaatchirurg

Vaatchirurg met bijzondere aandacht voor endovasculaire behandelingen. Kwaliteit, innovatie en bovenal patiëntveiligheid!

dr. J.M.M. Heyligers

Vaatchirurg

dr. P.W.H.E. Vriens

Vaatchirurg en chirurg bij kinderen

J.Th. Altena

Dermatoloog

dr. M.C.A. Polderman

Dermatoloog

Een dermatologische aandoening is zichtbaar voor de omgeving. Dit kan heel belastend zijn voor de patiënt.