Dagbehandeling (ETZ TweeSteden en Waalwijk)

Dagbehandeling

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 55 16
Route
89

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 221 73 16
Route
verpleegafdeling 2

Behandelingen en operaties waarbij slechts korte verpleegkundige nazorg nodig is, vinden plaats op de Dagbehandeling. Op de afdeling Dagbehandeling worden patiënten opgenomen voor een dag of een aantal uren. De afdeling Dagbehandeling vind je zowel op locatie ETZ TweeSteden als ETZ Waalwijk. Wij staan voor zorgzaamheid en professionaliteit en doen ons uiterste best om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Goed voorbereid naar de Dagbehandeling!

Hoe ziet een dagopname er uit? En hoe kunt u zich het beste voorbereiden? Bekijk de voorlichtingsfilm!

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

Verpleegkundig spreekuur dagbehandeling
Voorbereiding
Dag van de behandeling
Na de behandeling
Naar huis

Vanuit de polikliniek waar u onder behandeling bent, ontvangt u een folder met informatie over uw ingreep. Ook informatie over de verpleegkundige verrichtingen, ontvangt u via uw polikliniek. Denk hierbij aan:

  • infusietherapie;
  • puncties;
  • injecties.

Op afdeling dagbehandeling verlenen de verpleegkundigen en de stagiaires samen de verpleegkundige zorg. Tijdens uw dagopname heeft u één vaste verpleegkundige als aanspreekpunt.

De afdelingssecretaresse ontvangt u aan de balie. Verder draagt zij zorg voor alle administratieve werkzaamheden die op de afdeling voorkomen en regelt zij het telefoonverkeer.

De gastteammedewerker draagt onder andere zorg voor uw eten en drinken. Ook kan zij ingezet worden om u van en naar de operatiekamers te vervoeren.