Nieuws

De zorgcontractering voor 2022: met welke zorgverzekeraars hebben wij contracten?

Zorgcontractering 2022

Het ETZ informeert je graag over de contractering 2022 voor medisch specialistische zorg, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en paramedische zorg met de verschillende zorgverzekeraars.

De meerjarenovereenkomst wordt ondertekend door (v.l.n.r.) Cas Ceulen (Chief Health Officer van Coöperatie VGZ), Marjo Vissers - Kuijpers (CEO a.i. van Coöperatie VGZ) en ETZ-bestuurder Bart Berden.

ETZ en VGZ tekenen meerjarencontract 2207

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en Coöperatie VGZ hebben een nieuw strategisch samenwerkingsverband voor een periode van vijf jaar (2022 – 2026) ondertekend.

Schildkliercafé in ETZ

Schildkliercafé in ETZ 2207

Mensen met schildklierproblemen kunnen in het ETZ contact met lotgenoten onderhouden. Het ziekenhuis houdt dinsdagmiddag 19 juli een Schildkliercafé.

ETZ-logo

Met knieprothese weer sneller aan het werk

Patiënten met een nieuwe knie hebben vaak moeite weer aan het werk te gaan. ETZ gaat deze patiënten voortaan beter begeleiden via het zorgpad Back At Work After Sugery (BAAS)

Klik hier voor alle nieuwsberichten

Buitengewoon

Dat we hoge kwaliteit leveren staat uiteraard buiten kijf. Onze ambitie, je mag het ook onze missie of visie noemen, wordt samengevat in Buitengewoon.

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

Ervaringsverhalen

Oncologieverpleegkundige Colinda van Giessen vertelt over haar rol als verpleegkundige voor patiënten met longkanker

Wat is kwaliteit van leven?

Oncologieverpleegkundige Colinda vertelt over haar rol als verpleegkundige voor patiënten met longkanker.

Klik hier voor alle ervaringsverhalen